Opis

Skoncentrowany niskopieniący preparat do maszynowego mycia naczyń w systemie CIP w przemyśle spożywczym. Skutecznie usuwa zabrudzenia spożywcze, a dzięki obecności aktywnego chloru wykazuje właściwości wybielające. Zalecany do użycia w instytucjach gastronomicznych, restauracjach, barach.

ZASTOSOWANIE:
– naczynia kuchenne (dozownik)
– mycie naczyń w zmywarkach gastronomicznych
– szpitale, jednostki wojskowe, domy opieki społeczne, szkoły, restauracje, bary itp.

METODY UŻYCIA:

Przed zastosowaniem należy zapoznać się z kartą charakterystyki niebezpiecznej mieszaniny chemicznej.
Stężenie wg cyklu pracy zmywarki, średnio 2-3 ml / 1 l wody.
Temperatura wody powyżej 60°C.
Uwaga! Nie stosować z innymi produktami. Może uwalniać niebezpieczne gazy (chlor).

Pojemność opakowania:10 litrów

Opakowanie:kanister 10 L